Zum Belardo Blätterkatalog
Landmann

Grill Chef

Zertifikat FSC Bútoraink FSC tanusítvánnyal rendelkező fái.

Akác: Az akác meglehetősen nyulánk, keskeny fa, akár 20 méterig is megnő. Az ideális akác nagyon kemény, nagy állóképességű és könnyen színezhető, illetve olajozható. Az akácfa sokoldalúan felhasználható és kerti bútor gyártására nagyszerűen alkalmazható.

Eukaliptusz: A nehéz, vöröses fa kifeljezetten tömör, szilárd és robusztus, ezért lehet ideális anyaga az ellenálló kerti bútoroknak.

Gmelina Arborea: Ez a faféle fehér teak néven is ismert. A Gmelinából készített bútorainkat porózus lakkréteggel vonjuk be és ezáltal jól tűri az időjárás viszontagságait. A Gmelina Arborea nem olyan nehéz fa, mint más bútorfák, így könnyen mozgatható.

Keruing: A robusztus fa vörösesbarna és egységes felületű. A keruingból készített bútor homogén és vastag struktrájának köszönhetően szembetűnően fényes. A keruing fát az időjárással szembeni nagyfokú ellenállóképessége teszi alkalmassá hosszú távon tartós kerti bútor gyártására.

Teak: A teakfa különlegesen kemény, nehéz és ellenálló. A gondos alapanyag-feldolgozás magas minőséget és különlegesen hosszú élettartamot biztosít bútorainknak. A rendszeresen ellenőrzött, FSC-minősítéssel rendelkező ültetvényekről származó teakfából a legjobb minőségű bútorokat készítjük.

Tekintse meg teak bútorainkat a katalógusban

Teljes katalógus letöltése: BELARDO kertibútor katalógus (220Mb PDF)